Скочи на садржај

Партнери

ПАРТНЕРИ

ИНСТИТУТ ЗА ЕВРОПСКЕ СТУДИЈЕ

Институт за европске студије је научно-истраживачка институција у Републици Србији посвећена свеобухватном проучавању политичких, економских и културних процеса у Европи. Истраживања су посвећена тренутним променама у Европи: процесима интеграција, транзиције у Средњој и Источној Европи, питањима демократије, федерализма, регионалног развоја и културног идентитета. Проблеми и перспективе земаља бивше Југославије и Југоисточне Европе су посматрани у оквиру европских и светских промена. Комплексне и контроверзне, те промене представљају интелектуални напор и дугорочну истраћивачку оријентацију ИЕС-а.

ПОРТАЛ ИН4С

Портал ИН4С (инфорс) постоји од 6. маја 2008. године и за дванаест година постојања је израстао у веома утицајан медиј који је примарно фокусиран на подручје Црне Горе. Поред тога, портал прати дешавања у региону и свијету, са посебним нагласком на Србију и Републику Српску.

Правовременост, садржајност, а посебно истицање оних детаља јавног и политичког живота који се не налазе на листама посебног интересовања ”мејнстрим” медија, постали су водећа обиљежја уређивачке политике ИН4С-а. Управо је та, наглашена ”карактерна” црта рада портала награђена повјерењем и динамичним растом посјета.

Оно што ИН4С посебно издваја као медиј је веома јака колумнистичко – аналитичка ауторска група, са веома цијењеним и цитираним анализама, како у лаичкој интернет заједници, тако и у сфери професионалне политике.

CROCE REALE

Основан у Риму 30. маја 2005. вољом групе људи високог моралног и интелектуалног профила, „Обнова у традицији – Краљевски крст“ је културни покрет идентитета, културе, вредности, традиције и монархије.